Maatwerk stalen deuren formulier

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 6 files.
Upload hier u foto's en/of technische tekeningen
*Nodig voor eventueel plannen vervoer

 

Waarom stalen deuren op maat?

Maatwerk stalen deuren, oftewel de stalen deuren op maat en zoals u het wenst. Kies je type, model, kleur, glas soort, de gewenste maat en de gewenste deurgreep. Creëer zo uw eigen droom deur. Wij maken de deuren geheel naar uw wensen waardoor u zelf thuis niks aan hoeft te passen. Let wel op dat u de goede maten doorgeeft. Niet zeker hoe u dit op moet meten? Ook daarmee kunnen wij helpen, raadpleeg even onze maatwijzer voor eenvoudige instructies voor het meten van het deurgat. Vul de aanvraag in en wij sturen u de offerte toe.

 

Mogelijkheden stalen deuren

De stalen deuren van steelparts kun je op veel manieren helemaal zelf personaliseren. Zo zijn er bij alle 3 de types (Schuifdeuren, Scharnierdeuren en Taatsdeuren) tal met mogelijkheden. Zo kun je zelf het aantal panelen kiezen maar ook het soort glas. Draairichting is ook een aanpasbaar element voor onze maatwerk deuren. En natuurlijk ook de maat kun je aanvragen hoe je wilt. Ook zijn er nog verschillende mogelijkheden in bijvoorbeeld het soort schuifdeursysteem en de type deurgrepen. Al met al dus vele mogelijkheden.

Maar wat is nou de functie van de verschillende types?

 

Stalen schuifdeur op maat

Waarom een schuifdeur? Een stalen schuifdeur zorgt voor meer ruimte aangezien ze langs de wand worden geleid met rollers en rails. Ook biedt een op maat gemaakte schuifdeur talloze voordelen die standaard deuren niet kunnen bieden. Allereerst past een op maat gemaakte deur perfect in de beschikbare ruimte, ongeacht de afmetingen of vorm van de opening. Dit zorgt voor een naadloze integratie in het interieur, wat resulteert in een esthetisch aantrekkelijke en samenhangende uitstraling.
Bovendien biedt een op maat gemaakte schuifdeur de mogelijkheid om te voldoen aan specifieke ontwerpvereisten en persoonlijke voorkeuren. Of het nu gaat om het kiezen van de kleur van het staal, het uitkiezen van een deurgreep of het aanpassen van de afwerking, kortom u kunt alle kanten op.

 

Stalen scharnierdeuren op maat

Waarom een scharnierdeur? Een scharnierdeur heeft verschillende voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Allereerst hebben scharnierdeuren een traditionele uitstraling, een stalen scharnierdeur met glas geeft hier een moderne en industriële twist aan. Daarnaast zorgt een scharnierdeur voor volledige afsluiting; onze stalen scharnierdeuren sluiten middels magneten welke verwerkt zitten in het binnenwerk van het stalen kozijn. Ten slotte biedt het gebruik van scharnieren en een stevig frame een solide en duurzame constructie die bestand is tegen dagelijks gebruik. Kortom, scharnierdeuren bieden een combinatie van klassieke esthetiek, veelzijdigheid in ontwerp, stevigheid en functionaliteit.

 

Stalen taatsdeuren op maat

Waarom een taatsdeur? Een taatsdeur kan aan beide kanten geopend worden, hierdoor is het een soort draaideur als binnendeur. Een taatsdeur sluit middels een speciaal scharniermechanisme dat aan de boven- en onderkant van de deur is bevestigd. Simpelweg tegen de rand van de deur duwen en de deur opent soepel. Ook zijn de stalen taatsdeuren gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor ze een solide en duurzame constructie hebben die bestand is tegen dagelijks gebruik.

 

Vragen?

Heeft u daarnaast nog vragen over dit product of andere producten? Twijfel niet en neem contact met ons op!
Vragen over verzending en levering, kijk HIER voor de informatie.