Sup4Life Supboard – Opblaasbaar Paddle Board – Blauw

 499,00

Op voorraad

Productbeschrijving Alle voordelen van onze Sup4Life Supboarden in één oogopslag:

  • De nieuwste dubbellaagse dropstitch-weeftechnologie in de kern van het board (1000D)
  • 15 cm dik –veel stabieler en veerkrachtiger dan 10cm-SUP-boards, maar nog steeds een zeer laag gewicht
  • Met extra versteviging aan de randen, bij de volledig omtrek voor duurzaamheid
  • Systeem met 3 vinnen (1 middenvin en 2 kleine zijvinnen)
  • 6 roestvrijstalen D-ringen met elastische bagageriemen aan de voorkant
  • 1 roestvrijstalen D-ring aan de achterkant, bijv. om het board vast te zetten bij de oever of kustlijn of voor gebruik met de meegeleverde voetriem
  • Hogedruk opschroefventiel om het board snel op te pompen en leeg te laten lopen
  • Ingebouwde draaggreep
  • Incl. krachtige vloerpomp met manometer voor snel oppompen.
  • Incl. onderhoudsset voor het repareren van gaten, indien nodig.
  • Incl. zeer lichte telescopische peddel van aluminium met een snelsluiting waarmee u de lengte van de peddel traploos kunt aanpassen binnen een bereik van 156 cm tot 215 cm op basis van uw eigen lengte. Daarnaast kunt u de snelsluiting gebruiken om de 3-delige peddel te demonteren, zodat deze ook eenvoudig kan worden vervoerd.

Dubbellaags Sup4Life Supboard

We bieden altijd de nieuwste technologie! Bijna alle concurrenten hebben het over dropstitch-technologie, maar zij vergeten u daarbij te vertellen dat dit concept al enkele jaren bestaat en onlangs is verbeterd. Voor onze boards gebruiken we alleen het nieuwste type dropstitch-materiaal.

Ultrastabiel

De 150mm 1000D-dubbellaagse, hoogwaardige dropstitch-kamer met honderden geweven stabilisatie-eenheden staat garant voor vormstabiele, torsiebestendige en scheurbestendige stijfheid. Een extra versteviging aan de rand en een dikte van 15 cm geven het board extra kantelstabiliteit en stijfheid.

Twee PVC lagen – dubbellaags – voor een hoger draagvermogen (150 kg) en een lagere kans op vervorming en dat allemaal zonder significante invloed op het gewicht van het board.

Een stap voor

Het product wordt geleverd met een hogedruk opschroefventiel om het board snel op te pompen en leeg te laten lopen en een roestvrijstalen D-ring aan de achterkant die onder andere kan worden gebruikt om het board vast te zetten bij de oever of kustlijn of voor gebruik met een voetriem.

Praktisch

En in welk model u ook geïnteresseerd bent – al onze boards zijn uitgerust met zes roestvrijstalen D-ringen, zodat u het board in een kajak kunt veranderen met een door ons afzonderlijk verkochte stoel.

Gebruik de elastische bagageriemen aan de voorkant om uw bagage veilig mee te nemen.

Helemaal tevreden

Er zijn geen compromissen gesloten wat betreft de accessoires! De pomp is van een hogere kwaliteit dan de pompen van concurrerende producten en is bovendien uitgerust met een manometer om snel 15 psi te bereiken. Een onderhoudsset, een lichte telescopische peddel van aluminium die traploos kan worden ingesteld binnen een bereik van 156 cm tot 215 en een grote rugzak in plaats van een traditionele draagtas maken van deze set de perfect set voor elke SUP-boardliefhebber –zowel voor beginners als voor experts.

Lees meer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the First to Review “Sup4Life Supboard – Opblaasbaar Paddle Board – Blauw”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=no view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=117px interval=5000 language=nld]