Barnwood Originals Estate – Deurgreep – mat zwart

 21,95

Barnwood Originals mat zwarte deurgreep Estate voor schuifdeursystemen, loft -en kastdeuren inclusief bevestigingschroeven. Geef je interieur de finishing touch met onze Barnwood Originals Estate Deurgreep in mat zwart.

Op voorraad

Barnwood Originals Estate Deurgreep – Mat Zwart voor een Persoonlijk Tintje

Geef je interieur de finishing touch met onze Barnwood Originals Estate Deurgreep in mat zwart. Deuren spelen een belangrijke rol in je huis en met onze deurgrepen kun je ze een persoonlijk tintje geven. De Barnwood Originals deurgrepen zijn niet alleen functioneel, maar ook echte blikvangers die je woonstijl benadrukken.

Onze Estate Deurgreep heeft een rechte en elegante vorm, gemaakt van sterk staal en afgewerkt met een mat zwarte poedercoating. Hierdoor past hij perfect bij zowel een industriële look als een moderne inrichting. Ideaal voor schuifdeuren om bijvoorbeeld je werkkamer of kinderspeelkamer te scheiden van de woonkamer.

 

Zwart deurbeslag: meer dan slechts een kleur

Het gaat niet alleen om het uiterlijk van de deurgreep. Bij Barnwood Originals hechten we veel waarde aan een aangenaam gevoel bij het gebruik. Het oppervlak speelt hierbij een even belangrijke rol als de vorm zelf. Onze deurkrukken met het premium oppervlak bieden niet alleen een prachtig uiterlijk, maar zijn ook echte handvleiers – of ze nu vierkant of rond zijn.

Uiteraard leveren wij ook bijpassende schuifdeursystemen en deuren in dezelfde stijl, voor een persoonlijk tintje aan uw schuifdeur kunt u denken aan bijpassende deurgeleiders, handvatten of deursloten.

Maak je deur compleet met een Barnwood Originals schuifdeur slot. Dit eenvoudige ontwerp maakt het mogelijk om je kamer zonder sleutel af te sluiten voor onbevoegden.

 

De Specificaties van de Barnwood Originals Estate – Deurgreep:
  • Model: Estate
  • Afmetingen: 125 mm x 30 mm x 35 mm
  • Materiaal: Zwart staal, behandeld met roestwerende vloeistof

 

Snelle Verzending:

Bestel voor 14:30 uur en je pakket wordt dezelfde dag nog verzonden. De levertijd voor Nederland en België is meestal de volgende dag en maximaal 2 dagen. Bovendien bieden we gratis verzending en een bedenktijd van 30 dagen, dus als je niet tevreden bent, krijg je je geld terug.

Geef je deuren een stijlvolle upgrade met de Barnwood Originals Estate Deurgreep. Zijn unieke design en duurzame materialen maken hem de perfecte keuze voor een eigentijds en sfeervol interieur. Bestel vandaag nog en ervaar de praktische en esthetische voordelen van deze mat zwarte deurgreep.

Lees meer

Extra informatie

Gewicht 0,254 kg
Afmetingen 22,3 × 3,2 × 4,4 cm
Materiaal

Staal

Kleur

Type Schuifdeuronderdeel

Schuifdeurgreep

Merk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=no view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=117px interval=5000 language=nld]