Barnwood Originals Schuifdeursysteem Hoefijzer

 79,00

Barnwood Originals – Schuifdeursysteem hoefijzer – mat zwart – lengte 200 cm.

Op voorraad

Barnwood Originals Schuifdeursysteem Hoefijzer

Modern stijlvol zwart Schuifdeurbeslag met Hoefijzervormige hangrollen. Dit Barnwood Originals schuifdeursysteem Hoefijzer is Stoer, robuust en stijlvol. Heeft u thuis een Boeren en landelijke inrichting? Dan komt dit systeem geheel tot zijn recht in uw interieur. Het is een ideaal systeem voor de iets wat zwaarder en moderne loftdeuren tot 100kg met een deurdikte van 35 – 40 mm. Betrek uw thuis werkplek of speelkamer voor de kids met de woonkamer en sluit deze weer geheel in stijl af. Of om bijvoorbeeld uw kleedkamer of badkamer te scheiden van de slaapkamer. De mogelijkheden zijn onbeperkt met dit Boeren en landelijk DIY schuifdeursysteem.

 

Eigenschappen van het Hoefijzer schuifdeurbeslag:

Dit zwart, stalen Barnwood Originals schuifdeursysteem Hoefijzer  bestaat uit twee rails van 100 cm elk en twee eclipsvormige hangrollen van 25.5 cm waaraan je jouw loftdeur of schuifdeur aan kan ophangen. De 2 hangrollen bevestig je heel eenvoudig met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen aan je deur. Daarna hang je de deur op de rails. Op de vloer schroeft u de vloergeleiders vast zodat de deur strak over de vloer schuift. Om uw muur niet te beschadigen aan de uiteinden  de bijgeleverde deurstoppers en afstandshouders monteren. U kunt dit schuifdeurbeslag zowel op een stenen/betonnen muur monteren als op een houten wand.

Let op! U heeft voor dit model minimaal 21 cm vrije ruimte nodig tussen bovenkant deur en het plafond. Het systeem is geschikt voor deuren van 35 tot 45 mm dik met een maximaal gewicht van 150 kg.

 

Wat zit er allemaal in de verpakking van het Schuifdeursysteem Hoefijzer?

  • Een stalen rail zwart gepoedercoat van 200 cm lang (2x 100cm)
  • Twee hangers in hoefijzervorm met gelagerdewielen van hard kunststof
  • Twee deurstoppers voorzien van een rubberen strip
  • Vulbussen voor tussen de wand en de rail
  • Deurgeleider
  • Bevestigingsmaterialen t.b.v. montage
  • Handleiding
Bekijk ook onze andere schuifdeursystemen

Bijvoorbeeld het Barnwoord Originals Schuifdeursysteem Modern

Of neem een kijkje bij al onze schuifdeursystemen

Mocht u een persoonlijk tintje aan uw schuifdeur willen geven? Denk aan een bijpassende deurknop, handvat of schuifdeurkom.

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 14.30 uur, worden nog dezelfde dag gratis verstuurd en meestal volgende dag geleverd (ook op zaterdag). U heeft 30 dagen bedenktijd.

Lees meer

Extra informatie

Gewicht 9,3 kg
Afmetingen 200 × 4 × 12 cm
Materiaal

Staal

Kleur

Draagvermogen

150 KG

Merk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=no view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=117px interval=5000 language=nld]