SaniDreams Mano – Handdoekhouder-zwart-RVS-250x70mm

 29,95

SaniDreams mat zwarte handdoekhouder modern lengte 25 cm, schroefbevestiging.

Op voorraad

SaniDreams Mano – Handdoekhouder

Een handdoekhouder is erg praktisch en daarom een populair badkameraccessoire. Door de SaniDreams Handdoekhouder Mano maak je je ochtendroutine makkelijker, hij biedt namelijk de mogelijkheid om natte handdoeken na het douchen of badderen netjes op te hangen. Zo kun je de volgende dag dezelfde handdoek weer hergebruiken en voorkom je dat deze nog vochtig is.

Deze Sanidreams handhoekhouder heeft een stoere en slanke vormgeving. Deze handdoekhouder is uitgevoerd in een coating van mat zwart en heeft door de donkere kleur een chique uitstraling. Ben jij op zoek naar een handdoekhouder met een stijlvolle vormgeving en die weinig plek inneemt? Bestel dan deze sanidreams Handdoekhouder Mano gemakkelijk en snel in de webshop van steelparts.nl of bestel direct via bol.com.

 

ZWART: IS MEER DAN ALLEEN KLEUR

Het gaat niet alleen om het uiterlijk van de handdoekenhouder. We hechten veel waarde aan een bijzonder aangenaam gevoel. Daarbij speelt het oppervlak een minstens zo belangrijke rol als de vorm zelf. Een handdoekenrek met het premium oppervlak van BARNWOOD ORIGINALS zien er niet alleen goed uit, het zijn echte handvleiers – of ze nu vierkant of recht zijn.

MATT 

We kozen voor een uitzonderlijk mat, zeer diep zwart dat perfect past bij raam- en deurelementen met een loft-karakter. Glanzend zwart zou veel onrustiger overkomen omdat de reflecterende oppervlakken in schril contrast staan ​​met de omgeving. Matt ziet er gewoon chiquer uit en staat voor moderniteit.

 

De belangrijkste eigenschappen van de SaniDreams Mano – Handdoekhouder
  • Kleur: zwart
  • Gemaakt van staal
  • Afmetingen: 250 x 70 x 37 mm
  • Eenvoudig op te hangen en te reinigen

 

Verschillende handdoekrekken

Neem ook een kijkje bij onze staande en hangende handdoekrekken zoals bijvoorbeeld de scherp geprijsde Carbon.
Of een van onze fijne verwarmde handdoekrekken.

 

Verzending

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 14.30 uur, worden nog dezelfde dag gratis verstuurd en meestal volgende dag geleverd (ook op zaterdag). U heeft 30 dagen bedenktijd.

Lees meer

Extra informatie

Gewicht 0,22 kg
Afmetingen 25 × 7 × 3 cm
Merk

EAN

8717496617392

SKU MP

HH-B-01

Materiaal

RVS

Kleur

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=no view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=117px interval=5000 language=nld]