Barnwood Originals Doro Schuifdeurslot-poortvanger

 13,95

Dit slot is vervaardigd van hoogwaardig metaal en heeft dezelfde mat zwarte poedercoating als onze schuifdeursystemen. Hierdoor zorgt het niet alleen voor een moeiteloze werking, maar past het ook naadloos bij uw interieur.

Op voorraad

Barnwood Originals Doro – Deurslot-poortvanger: Automatische en stijlvolle deurvanger!

Met de Deurslot-poortvanger van Barnwood Originals sluit uw stoere deur geheel automatisch. Deze handige deurvanger zorgt ervoor dat de pen van uw deur, poort of hekwerk veilig wordt geborgd. Als u deze combineert met een sluitveer, kunt u uw deur altijd automatisch laten sluiten. Een perfecte combinatie voor optimale functionaliteit en gemak.

Dit slot is vervaardigd van hoogwaardig metaal en heeft dezelfde mat zwarte poedercoating als onze schuifdeursystemen. Hierdoor zorgt het niet alleen voor een moeiteloze werking, maar past het ook naadloos bij uw interieur.

 

Wat zit er in de verpakking van Barnwood Originals Doro – Deurslot-poortvanger:
  • 1 x Heksluiter van 60 mm, gemaakt van metaal, inclusief pen en poortvanger.
  • Afmetingen: 14.4 cm x 4.7 cm, gewicht: 162 gram
  • Afgewerkt met een mat zwarte poedercoating voor een langere levensduur

 

Toch opzoek naar een ander slot, bekijk dan onze barnwood originals kramer3 schuifdeurslot

 

Verzending

Plaats uw bestelling voor 14:30 uur en uw pakket wordt dezelfde dag nog verzonden. De levertijd voor Nederland en België is meestal de volgende dag en maximaal 2 dagen. Bovendien bieden wij gratis verzending en 30 dagen bedenktijd, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen. Niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug.

Kies voor de Barnwood Originals Doro – Deurslot-poortvanger en geniet van automatisch sluitgemak en een naadloze integratie met uw interieur. Met onze hoogwaardige materialen en afwerkingen garanderen wij een lange levensduur en optimale prestaties. Maak uw deur compleet met deze stijlvolle en functionele deurslot-poortvanger van Barnwood Originals.

Lees meer

Extra informatie

Gewicht 0,165 kg
Afmetingen 11,6 × 4,3 × 4,7 cm
Materiaal

Staal

Kleur

Type slot

Penslot

Merk

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=no view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=117px interval=5000 language=nld]