Barnwood Originals Schuifdeursysteem Eclips

 134,95

Barnwood Originals Eclips Schuifdeursysteem bestaat uit twee rails van 100 cm elk. Deze kunt u eenvoudig aan elkaar vast maken zodat de rail in totaal 200cm lang is. Uiteraard kunt u de rail ook inkorten naar de door u gewenste lengte.

Op voorraad

Barnwood Originals Eclips Schuifdeursysteem

Modern stijlvol zwart Schuifdeurbeslag met eclipsvormige hangrollen. Dit Barnwood Originals Eclips Schuifdeursysteem is stijlvol. Heeft u thuis een moderne inrichting? Dan komt dit systeem geheel tot zijn recht in uw interieur. Het is een ideaal systeem voor de iets wat zwaarder en moderne loftdeuren tot 100kg met een deurdikte van 35 – 40 mm. Betrek uw thuis werkplek of speelkamer voor de kids met de woonkamer en sluit deze weer geheel in stijl af. Of om bijvoorbeeld uw kleedkamer of badkamer te scheiden van de slaapkamer. De mogelijkheden zijn onbeperkt met dit modern compleet schuifdeursysteem.

 

Eigenschappen van het Barnwood Originals Eclips Schuifdeursysteem:

Dit zwart, stalen schuifdeursysteem Eclips van Barnwood Originals bestaat uit twee rails van 100 cm elk. Deze kunt u eenvoudig aan elkaar vast maken zodat de rail in totaal 200cm lang is. Uiteraard kunt u de rail ook inkorten naar de door u gewenste lengte. Ten eerste bevestig je de twee eclipsvormige hangrollen heel eenvoudig met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen aan je deur. Daarna hang je de deur op de rails. Vervolgens schroeft u op de vloer de vloergeleiders vast. Zodat de deur strak over de vloer schuift. Ten slotte, om uw muur niet te beschadigen, kunt u aan de uiteinden de bijgeleverde deurstoppers en afstandshouders monteren. Uiteraard kunt dit schuifdeurbeslag zowel op een stenen/betonnen muur monteren als op een houten wand.

Het schuifdeursysteem Eclips is geschikt voor deuren met een dikte van: 35 – 40 mm en heeft een maximale draagkracht van 100 kg.

 

Wat zit er allemaal in de verpakking van het Barnwood Originals Eclips – Schuifdeursysteem?
  • 2 Gelagerde stalen hangers van 25.5cm
  • 2 x Stalen rails van elk 100cm
  • Stalen deurstoppers (2)
  • Afstand houders voor op de deur (2)
  • Schuifdeur vloergeleider
  • Schroeven en pluggen
Bekijk ook onze andere schuifdeursystemen

Bijvoorbeeld het Barnwoord Originals Schuifdeursysteem Modern

Of neem een kijkje bij al onze schuifdeursystemen

Mocht u een persoonlijk tintje aan uw schuifdeur willen geven? Denk aan een bijpassende deurknop, handvat of schuifdeurkom.

Lees meer

Extra informatie

Gewicht 8 kg
Afmetingen 200 × 4 × 12,5 cm
[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=no view=list amount=6 width=auto width_amount=280px height=117px interval=5000 language=nld]